Vision och verksamhetsidé

Vision och verksamhetsidé...När vi såg gården första gången såg vi också att våra tankar och visioner kunde få slå rot och utvecklas.


Allt eftersom har vi skapat en plats för event och clinics i dess olika former där människor med passion för hästar, kan mötas och utbyta erfarenheter och idéer. Från att rida de traditionella ridgrenarna, till att prova på en ridgren som man annars inte normalt sysslar med. Men som kan ge något som man har med sig i sin utövande sport.


Vi hjälper andra att lyckas, genom att tillhandahålla en anläggning där det bedrivs olika former av träningar och kurser med hästar. Genom bra praktiska förutsättningar på platsen, logistik och miljö hjälper vi ekipage att fokusera på att bli bättre.


Vi tillhandahåller lokaler till evenemang och showroom.


På gården finns idag ett ridhus 20x60, c:a 20 boxar och plats för övernattning för både häst och ryttare i vårt fräscha Bed & Box.

Ridbana 35x40. tornerspelsbana 55x20

Kurslokal upp till 16 deltagare


Det finns möjlighet att få semestra hos oss både med och utan häst,

Är man på genomresa till eller från någon tävling i europa och behöver ett stop på vägen ska den möjligheten också finnas för dig och din häst här hos oss.

Vi har övernattningsmöjligheter om man ska tävla med sin häst. Vi ligger centralt i Skåne, nära E22:an


med andra ord en stor gård med stor potential.