Hovpaket Nordic Winter

Hovpaket Nordic Winter


Greenfoot har skräddarsytt ett helhetspaket för friska hovar med bra pris. Leriga hagar och höstliknande vintrar, i kombination med inre obalanser leder till problem med hovkvaliteten. Strålröta, hovbölder och sprickor och generellt dålig hovkvalitet påverkar hästens välmående och prestation. Vårt paket innehåller produkter både för att stärka tarmfloran inifrån så att foderomvandling och näringsupptag fungerar, samt produkter för utvärtes bruk på hovarna. På så sätt arbetar man från två håll med goda mikroorganismer - tills balans infunnit sig. När hovarna börjar se bättre ut behöver man inte längre produkterna utvärtes och efter ytterligare en tid kan hästen klara sig själv igen. Ge hästen en välförtjänt hovkur!


Greenfoots Nordic Winter-paket innehåller:


Kisel Bionit (invärtes)l

Vital Probhorse 2 kg (invärtes)

Flytande Probihorse 2 liter (invärtes och utvärtes)

Hovboost (utvärtes)

Sprayflaska med vakuumförpackad bag-in-box så att mikroorganismerna håller sig i upp till 3 veckor i flaskan. Kan användas om och om igen.


Vi rekommenderar att även välja en bra mineralblandning med tillräckligt av de viktiga spårmineralerna som tex koppar och zink som hovarna behöver för god tillväxt. Vi har valt att tillhandahålla Forageplus-mineralerna, för mer info om dem se här.


Du sparar 205 kr jämfört med om man skulle köpa varorna för sig.


Här är ett blogginlägg om strålröta för er som vill läsa mer om hur Greenfoot tänker kring det.För er som vill läsa om respektive produkt, klicka nedan på respektive produkt:


Kisel Bionit

Vital Probihorse

Flytande Probihorse

Hovboost

 


Pris: 890:-