Hovhälsa Probihorse


HOVHÄLSA Probihorse - mot strålröta och svampangrepp


För er som vill behandla hovar med goda mikroorganismer direkt, tipsar vi om vårt Hovboostpaket:


http://www.greenfoot.se/store/p/h%C3%A4star-husdjur-195226/paketpris-hovboost--flytande-probihorse-636727


Hovhälsa Probihorse är en högintensiv behandling mot strålröta och andra svampinfektioner hos hästen. Det är en 100% naturlig produkt som skapar ett gynnsamt mikroklimat och konkurrerar ut de bakterier som orsakar strålröta, mugg och rasp. Hovhälsa Probihorse är en gel som är mycket dryg och effekten varar länge.


Hovhälsa Probihorse är verksamt mot: strålröta, bärrandsröta, mugg rasp och andra svampinfektioner. Även effektivt mot infektioner i hovar med hålrum och sprickor.


Hovhälsa Probihorse är resultatet av flera års utveckling i samarbete med oberoende veterinärer och forskare vid Animal Health and the Faculty of Veterinary Medicine i Holland. Omfattande fallstudier har gjorts vid flera stora stallar och stuterier med mycket gott resultat.


Tillvägagångssätt:


Gör rent och tvätta av hovarna noggrant, helst med Flytande (em-a) Probihorse.

Applicera Hovhälsa Probihorse i och runt strålen. Finns problemen upp mot karled applicera på området. Hovhälsa Probihorse är drygt så det behövs inte stor mängd.

Upprepa dagligen och fortsätt en vecka efter att problemen försvunnit.

Flaskan har en spetsig pip vilket gör det enkelt att komma åt hålrum och sprickor.


Hovhälsa Probihorse är en intensiv behandling som hjälper de akuta problemen. Eftersom strålröta ofta är ett resultat av inre obalans rekommenderar vi att även behandla inifrån under 2 - 3 månader med antingen Vital eller Flytande Probihorse som fodertillskott. Strålröta och andra svampinfektioner är ett symptom på att tarmfloran rubbats. Vital och Flytande Probihorse är levande probiotika av bredspektrumart som är utvecklade för att stötta upp och tillföra hästens egna goda mikrober som behövs för att spjälka maten och bilda viktiga vitaminer, enzymer och aminosyror.En flaska är 200 ml och räcker till flera behandlingar.

 


Pris: 290:-